previous arrow
next arrow
Slider
Play
2012
Play
2013
Play
2014
Play
2015
Play
2016
Play
2017
Play
2018
previous arrow
next arrow
Slider

wondverzorging.nl

banner wondverzorging

logo wondpatient site

www.wondpatient.nl

Er wordt al jarenlang door behandelaars en bedrijfsleven en alle andere betrokkenen gezegd dat de patiënt met complexe wonden beter geïnformeerd moet worden. Gebrekkige informatie richting de patiënt is immers de oorzaak van veel problemen. Dat leidt automatisch tot de logische vraag: hoe kunnen wondpatiënten meer en betere informatie krijgen?

De nieuwe site wil zoveel mogelijk die informatie vastleggen die voor een wondpatiënt van belang is. De simpel en makkelijk toegankelijke alfabetische database vormt de basis van de site. Ook u kunt bijdragen aan dit nieuwe communicatiemiddel richting de wondpatiënt door de broodnodige content aan te leveren. En als goede communicator begrijpt u natuurlijk volledig dat deze content wel moet worden afgestemd op de doelgroep.

Home

Als uitgever van de vakbladen NTVW en NTVH hebben we vanaf de start van de Corona crisis alle zeilen bijgezet om onze partners en onze lezers te blijven bereiken en dat is uitstekend gelukt. Voor onze bijeenkomsten is dat een ander verhaal. Het Nationaal wondzorg debat 2020 in juni konden we niet op een veilige en verantwoorde manier vormgeven, en moest daardoor vervallen.

Helaas kan ook het jaarlijkse congres, waarvan zoveel wondprofessionals al jaren trouwe bezoekers zijn, dit jaar niet doorgaan. Hoewel de restricties op het aantal bezoekers per 1 juli zijn vervallen, bieden de RIVM-richtlijnen ons onvoldoende mogelijkheden om het congres veilig én rendabel te organiseren. Daarbij spelen ook onzekerheden voor de komende maanden, als het virus mogelijk de kop weer opsteekt. Alles bij elkaar voor ons redenen om het congres dit jaar niet te organiseren.

Met onze vaste partner Pathé events hebben wij voor 2021 al een datum vastgelegd. Alles hangt
uiteraard af van de ontwikkelingen rondom corona. Hierover zullen wij u op de hoogte houden.
Geen congres betekent niet dat we stil zitten. Deze zomer werken we hard aan een nieuwe vorm om de wondprofessional te blijven bereiken en kennis te delen. Op een veilige en toekomst bestendige manier, net even anders…zoals u van ons gewend bent. We spreken elkaar hierover vast snel!

Saffier creatieve communicatie