Slider
previous arrow
next arrow
Slider

AANMELDEN

logo
HET TOPWONDCONGRES VOOR WONDPROFESSIONALS
in de eerste en tweede lijns gezondheidszorg
Waardering deelnemers 2017:
8,9

Locatie: Pathé Theater te Ede

prijs € 145,00 excl. BTW
In samenwerking met het Nederlands Tijdschrift voor Wondzorg (NTVW) - www.ntvw.nl, www.startwondverzorging.nl, www.wondprofessionals.nl en www.ntvhuidzorg.nl

omslag nr. 8 2018
Organisatie: Saffier creatieve communicatie
www.studiosaffier.nl
Email: info@studiosaffier.nl

AANMELDEN

Partners congres

previous arrow
next arrow
Slider

Impressie congres 2017

Play
Slider

jolanda kleinJolanda Alblas is physician assistant in Het BovenIJ Wond Expertise Centrum (WEC). Het is het eerste gespecialiseerde wondcentrum in Amsterdam en heeft dus al lange tijd veel ervaring. Het WEC BovenIJ zorgt voor een juiste samenstelling van zorgverleners in het behandelen van wonden en is de verbindende multidisciplinaire schakel zowel binnen de 2e lijns wondzorg maar ook naar de 1e lijns wondzorg. Door deze wijze van werken ontstaat er een hoge kwaliteit van zorg en een eenduidige behandeling voor de patiënten met wonden.
In haar voordracht geeft Jolanda aan dat samenwerken niet alleen binnen het ziekenhuis belangrijk is maar ook naar de 1e lijn. Verder geeft ze aan dat we wel met z'n allen roepen dat de patiënt centraal staat maar helaas is dat niet altijd het geval vanwege de vele eilandjes in de zorg. We zien nu dat steeds meer organisaties wondzorg gaan doen of anders gaan doen en daardoor ontstaan er nog meer eilandjes. De vraag is dan ook heel legitiem 'hoe gaan we de organisatie van wondzorg verder met elkaar vorm geven'.
Vandaar haar titel Van Eiland naar Wijland

Subcategorieën

12e Nationaal multidisciplinair congres voor wondprofessionals - 11 oktober 2018

Play