Slider
previous arrow
next arrow
Slider

AANMELDEN

logo
HET TOPWONDCONGRES VOOR WONDPROFESSIONALS
in de eerste en tweede lijns gezondheidszorg
Waardering deelnemers 2017:
8,9

Locatie: Pathé Theater te Ede

prijs € 145,00 excl. BTW
In samenwerking met het Nederlands Tijdschrift voor Wondzorg (NTVW) - www.ntvw.nl, www.startwondverzorging.nl, www.wondprofessionals.nl en www.ntvhuidzorg.nl

omslag nr. 8 2018
Organisatie: Saffier creatieve communicatie
www.studiosaffier.nl
Email: info@studiosaffier.nl

AANMELDEN

Partners congres

previous arrow
next arrow
Slider

Impressie congres 2017

Play
Slider

omslag nr. 8 2018Saffier creatieve communicatie is uitgever van het Nederlands Tijdschrift Voor Wondzorg dat al 13 jaar maandelijks verschijnt en  niet meer weg te denken is in de wondzorg.
Alle jaren ondersteunt het tijdschrift het Nationaal multidisciplinair congres voor wondprofessionals in aanloop naar het congres. We publiceren met regelmaat over de sprekers en het thema.
Ook dit jaar is dat weer het geval. Onlangs een interview met onze key-speaker Sander Heijne die over marktwerking in de zorg een voordracht zal houden. Het waarom kunt u ook HIER lezen.

Een twee eenheid van samenwerking die het congres nog beter en sterker maakt en er voor zorgt dat deelnemers aan het wondzorgcongres goed voorbereid zijn. De meeste deelnemers geven aan dat zij daardoor geinspireerd worden en zich om die reden aanmelden voor het Nationaal multidisciplinair congres voor wondprofessionals.

Subcategorieën