Op weg naar het Nationaal multidisciplinair congres voor wondprofessionals - 11 oktober 2018

Ons wondongres staat nooit op zich zelf. Zo hebben wij ieder jaar een uitgekiend thema dat  de ontwikkeling van wondzorg weer geeft. We zoeken zorgvuldig daarbij uit de sprekers en bespreken uitgebreid de onderwerpen met hun. U bent daardoor verzekerd van een presentatie die u nog nergens anders heeft gezien. We starten ieder jaar met een speciale key-spreker die niet werkt in de zorg maar wel de ontwikkeling van zorg volgt en ons meeneemt als buitendstaander wat betreft de problematieken van de gezondheidszorg.

Op weg naar het Nationaal multidisciplinair congres willen wij u zoveel mogelijk informatie geven, zodat u exact op de hoogte bent van de ontwikkelingen waar het in dit wondcongres overgaat.
Alleen al de kwaliteitsstandaard beslaat 86 pagina's en daar gaat u hier heel veel van terugvinden. Maar ook over de sprekers en de wijze van wondbehandelingen. Of wel, praktische tips waar u misschien wat aan heeft.
Geleidelijk aan op weg naar het congres gaan wij hier informatie plaatsen. Blijf op de hoogte, zeker als u het wondcongres bezoekt is dit van groot belang.